Scurt moment de... japonisme

Nu ştiu dacă rândurile de mai jos mai au nevoie de o prezentare. Sau, mai bine zis, nu ştiu eu ce prezentare s-ar potrivi cel mai bine. Au şi japonezii curiozităţile lor, asta e sigur. Chiar dacă asta înseamnă să scoată de te-miri-unde idei originale. Culmea este că unele chiar vând, şi se vând bine. N-aş putea merge mai departe, nu înainte să-l amintesc aici, chiar şi în treacăt, pe cel de unde mi-am luat sămânţa de inspiraţie, de aici şi aici. Aş fi nedreaptă să-mi asum în totalitate originalitatea.

Aşadar, iată câteva produse la mare căutare...


Futon-ul de mână

A venit iarna şi ăia din firmă nu bagă încă căldura?  Îţi îngheaţă degetele pe mouse şi îţi crapă pielea între degete? Astăzi e ziua ta norocoasă. Noi avem soluţia ideală pentru tine. Şi nici nu mai eşti nevoit să nu îi dai dreptate sefului (blasfemie, nu altceva), nu, nu, sefu’, cum să-mi fie frig când sunt 13 grade în birou. Nu.
Perfect pentru vremea rece, mouse pad-ul futon de mână. Toţi colegii te vor invidia, format din saltea, plapumă şi, în caz de nevoie, o pernă. În plapumă se găseşte generatorul de căldură cu USB. Bagi mufa şi se încălzeşte trufa.


Golf de toaletă

După golful la birou, era un pas absolut firesc să ajungă şi în wc.
Eşti constipat şi stai mult în toaletă? Te plictiseşti? Vrei să-ţi perfecţionezi loviturile de golf? Nu ştii cum să foloseşti într-un mod eficace minutele de pe closet?
Îţi prezentăm golful de toaletă. Te scapă de crampele dureroase şi de revistele manga. Duminică, băieţii te vor saluta cu respect după ce o să dai cea mai bună lovitură de golf.

Copilul mop (baby mop)

Ai făcut un copil şi habar n-ai cum naiba să te mai împarţi. Cum să dai cu mopul, să îţi faci manichiura, să stai cu fetele la o barfă şi să mai vezi şi de ăla mic, toate în acelaşi timp?
Eşti cea mai rea mamă, copilul tău nu este un mop. Dacă azi cumperi setul baby mop, copilul tău va fi un mop, iar tu nu vei mai fi o mamă rea. Vă prezentăm baby mop-ul! Cumpără-l ca să nu ajungi şi tu o mamă rea. 

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Scurt moment de... japonisme

  1. pe bune? chestiile acestea chiar exista?:))) vai cred ca am ras cu lacrimi, inca o data Sabina ma faci sa zambesc cu posturile tale... ce amuzanta e a doua cu toaleta, dar nici copilul mop nu se lasa mai prejos. Ce-i drept nu-i rea ideea cu patura aia de la mouse, acum ca a venit frigul imi cam ingheata mana pe mouse... Multmesc Sabina inca odata, abia astept urmatoarea ,,aventura" daca pot spune asa...pentru ca scrii asa de frumos de parca as fi acolo si traiesc cu adevarat ce scrii. Bafta!

    RăspundețiȘtergere

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.